Bottega Gold og andre luksus vine fra Bottega - når det virkelig skal fejres

Italien og god vin må siges at være synonymer, og vores leverandør Bottega har vine af høj kvalitet i en flot og dekorativ emballage. De giver lige det sidste ekstra til bryllup, rund fødselsdag, jubilæum, konfirmation, guldbryllup, sølvbryllup og alle andre fester og begivenheder, som virkelig skal fejres.
 
Fra Bottega kan vi tilbyde prosecco, moscato, hvidvine og rødvine på egne gårde i de mest anerkendte regioner. Det er vine af høj kvalitet, som leveres i imponerende flasker.
 
Vores guldchampagne fra Bottega - Bottega Gold er den flotteste og bedste prosecco vi har. Skønne italienske bobler i en imponerende flaske. Se hvordan den laves i youtube videoen nedenfor.
https://www.youtube.com/watch?v=Mgwk63D2dEg
 

Bottega Gold - "Guld champagne"

Luksus prosecco på druer fra Valdobbiadene området. Brut, men har en let frugtig smag, og er mindre tør end andre brut vine, så den appellerer til de, som ikke er glade for de helt tørre bobler.
 
Udseende: Klar med rig & vedvarende skum og bobler.Lys strågul
Næse: Klar, karakteristisk, frugtig, blomster med noter af gyldne æbler, Williams pærer, akacia blomster og liljer.
Smag: Velsmagende, harmonisk, elegant og frisk

Bottega White Gold Spumante

White Gold er lavet på ren Pinot noir druer - in white, hvor skallerne separeres efter presningen. Klassiske tørre brut bobler som minder om den klassiske smag fra Champagne distriktet.
 
Udseende: Klar, fine og længe vedvarende bobler. Strågul
Næse: Delikat, blomster med noter af hvide frugter / tørret frugt
Taste: Tør, fløjelsblød, frisk og vedvarende

Bottega Rose Gold Spumante - Rosé

Rose Gold er en flot Rosé på Pinot Noir druen i imponerende flaske. Roséen har mange "lag" af frugt, så man får mange forskellige skønne nye bærsmage, startende fra de røde bær og gående over i eksotiske frugter og hvid fersken.

Udseende: Klar, lys og fersken farvet.
Bouquet: Noter af blomster, blandede bær, fortrinsvis ribs og jordbær.
Smag: Frisk med en god syre, harmonisk delikat og vedvarende