Forretter
 
 
 
 
 
Pasta med Crema di Pomodori
Til 2 personer: 200 g pasta (f.eks. Linguine), 2 spsk Crema di pomodori, 1/4 l madfløde. 
Kog pastaen. Kog fløden et par minutter med Crema di pomodori under piskning. Del pastaen i portioner, hæld saucen over og drys med rejer.
 
 
 
 
 
Pasta med Crema di Rucola
Til 2 personer 200 g pasta, 2-3 spsk crema di rucola, 1 dåse tun i vand.
Kog pastaen. Bland crema di rucola med en dåse tun i vand (brug også vandet), tilsæt extra jomfruolie efter behag. Server saucen til pastaen. Crema di rucola og tun kan også bruges som fyld i sandwich eller som pålæg. Vandet fra tunen kan så udelades.
 
 
 
 
 
Gedeost med Trøffelolie
Gedeost skæres i skiver og dryppes med trøffelolie. Hvis der ønskes en stærkere smag af trøffel kan skiver af gedeost marineres i trøffelolie, evt. tilsat extra jomfruolie. Lad det stå at trække i et glas med låg et døgns tid i køleskabet.
 
 
 
 
 
Spaghetti al Pesto Speciale
Til 4 personer:
500 g Cara Nonna Spaghetti
10 små cherrytomater
200 gram bacon i tern
Pesto
Mens spaghettien koger, ristes bacon på panden. Når pastaen er al dente, hældes vandet fra.Rør 2-3 spkf pesto i. Bland bacon i retten og pynt med halve cherrytomater. Server med friskrevet parmasanost
 
 
 
 
 
Ferskrøget laks med Crema di pomodori flødeost
Til 4 personer:
4 skiver ferskrøget laks
1/2 spkf Crema di pomodori
1/2 bakke Philidelphia flødeost natural
1/2 Italiensk brød (4 skiver)
Lidt frisk rucola salat

Bland Crema di pomodori med flødeosten og sæt den på køl. Varm det italienske brød og skær det i skiver. Anretningen: - Læg et stykke italiensk brød på en tallerken - Smør et tykt lag flødeost med Crema di pomodori på - Læg frisk rucola oven på osten - Afslut med et stykke laks på toppen
 
 
 
 
 
Fettuccine alla bosciola
Til 4 personer:
250 g Fettuccine all'uovo
200 g Bacon i tern
100 g Champignon
2-3 spkf Crema di pomodori
2 dl frosne ærter
1/4 l piskefløde

Mens bacon steges på panden, skæres champignon i tynde skiver, ærter tøes op og pastaen sættes over til kogning. Rist champignon på panden i god olivenolie. Lav nu selve saucen ved at varme fløden op med Crema di pomodori. Tilsæt herefter den stegte bacon, de ristede champignon og ærterne. Smag til med salt og peber og servér fettucinen med den lækre pastasauce.
 
 
 
 
 
Sild med kapers i balsamico og citronolivenolie
1 glas milde marinerede sild, 1 glas kapers i balsamico, 1 rødløg, Olivenolie med citron, Rugbrød og smør.
Smør rugbrøddet og pålæg bidder af marinerede sild. Pynt med løgringe, kapers i balsamico og afslut med den lækre milde citronolivenolie.
 
 
 
 
 
Andre opskrifter med Citronolie
Grøntsager med Citronolie
Asparges eller grønne bønner med citronolie og parmesanost
Tomatsalat med citronolie
Skaldyr og Fisk med Citronolie
Kogt og stegt fisk dryppes med lidt citronolie inden serveringen. Nogle dråber Citronolie gør skaldyr ekstra lækre.
Carpaccio med Citronolie
Både Bresaola og Carpaccio bliver ekstra lækker med citronolie
 
 
 
 
 
Pasta fyldt med Crema di rucola og tun
Bland 2 dåser tun i vand (uden vand) med 1 spsk Crema di rucola, 2 spsk olivenolie og 1 fed hvidløg. Forkog ca. 25 Lumaconi eller anden pasta i ca. 5 min. og fyld dem med tunblandingen. 1/2 liter grundsovs (Karoline) tilsat 2 tsk Crema di curola hældes ved. Sættes i ovn i ca. 30 min. ved 200 grader. Serveres med salat og brød
 
 
 
 
 
Linguette Speciale
Linguette Speciale er en let og lækker pastaret.
Til 4 personer:
500g Cara Nonna Linguette pasta
1/2 glas Soltørrede tomater i extra jomfru olivenolie
1/2 glas Udstenede "Taggiasche" oliven i extra jomfru olivenolie180g
Mens pastaen koger, skæres de soltørrede tomater i tern. Bland dem med olivene i en skål, og hæld lidt af den lækre milde og krydrede olivenolie fra de to glas. Servér den færdigkogte pasta med en god portion af specialiteterne. Pynt med reven parmesanost.
 
 
 
 
 
Strozzapreti al tonno e olive
Til 4 personer:
250g Strozzapreti pasta
1 tskf mørk olivenpasta
2-3 spskf taggiasche oliven u/sten
1 dåse flåede tomater
1 tskf chilipasta
1 dåse tun i olie
1 fed hvidløg
Olivenolie

Sæt pastaen over til kogning. Skær hvidløget i bittesmå stykker og rist det i lidt olivenolie i en gryde. Tilsæt flåede tomater, chilipasta og olivenpasta. Findél tunen og kom den i gryden sammen med olivene. Smag til med salt og peber. Når pastaen er ’al dente’, blandes den i retten, som serveres med reven parmesanost
Webshop fra e-hjemmeside.dk