Amarena Sour

INGREDIENSER

Til cocktail:

  • 3 cl whiskey eller bourbon.
  • 3 cl Amaretto eller anden Italiensk mandel likør.
  • 3 cl Citronsaft.
  • 1,5 cl Kirsebær sirup fra Amarena kirsebær.
  • 1,5 cl æggehvide
  • 3 stk Fabbri Amarena kirsebær til pynt.

Udstyr:

  • Strainer. Ikke nødvendig hvis der er en indbygget i shakeren.
  • Cocktail glas. Gerne nedkølet,
  • Tand stik, eller cocktail pind.
FREMGANGSMÅDE
  • Tilsæt whiskey, amaretto, citronsaft, kirsebærsirup fra Amarena-kirsebær og æggehvide til en shaker.
  • Ryst uden is i ca. 20 sek, dette kaldes et dry shake.
  • Tilsæt is i shakeren og ryst igen, til shakeren bliver meget kold, ca. 30 sek.
  • Si nu din cocktail ned i dit glas, pynt af med 3 stk amarena kirsebær sat på en tandstik eller en cocktailpind.
  • Nyd nu årets julecocktail