Skindstegt laks med sauce af crema di pomodori

INGREDIENSER
  • 2 laksebøf med skind
  • ¼ l piskefløde
  • ½ glas Crema di pomodori.
  • 1 tsk Italiensk havsalt med krydderurter.
  • Extra jomfru olivenolie til stegning
FREMGANGSMÅDE
  • Tør laksebøfferne godt af så de ikke er fugtige, og salt skindet.
  • Steg nu laksen med skindet nedad i extra jomfru olivenolie en på godt varm pande. 
  • Når laksen er tilberedt så meget, at ca. halvdelen af bøffen har skiftet farve, vendes den og tilberedes færdig.
  • Når laksebøfferne er færdige tages de af panden og sættes til at hvile.
  • På samme pande hvor laksen er tilberedt, tilsættes nu fløden og crema di pomodori.
  • Saucen koges nu ind til en passende konsistens og smages til med Italiensk havsalt med krydderurter.

Din mad er nu klar til servering. God appetit.

Tips: Mulighederne for tilbehør er mange til denne ret. Vi kan anbefale dig vores opskrift på Kartoffelbåde i airfryer

  • Smør rugbrød med smør.
  • Anret den marinerede sild på brødet.
  • Top af med kapers i balsamicoeddike og rødløg.
  • Afslut med en streg af extra jomfru olivenolie med citron henover smørrebrødet.

Dansk traditioner møder de italienske, en Del Mastro klassiker.
Velbekommen