Kaffe og drinks
 
 
 
 
 
Italiensk Kir - Amarena, Amore mio
En forfriskende cocktail, som første gang blev præsenteret på filmfestivalen i Venedi 2005.
Tag et champagneglas, hæld lidt Amarenasaft og 1 Amarena bær i glasset. Fyld op med champagne, prosecco eller anden form for mousserende vin.
 
 
 
 
 
Kaffesirup - Chocolate
Til kaffe: 1 tsk Chocolatesirup, varmt mælkeskum, 1 espresso, bitterkakaopulver, bitterchokolade.
Hæld espressoen i en tom kop, drys med kakao. Tilsæt sirup. Hæld varmt mælkeskum over. Pynt med chokoladeskaller inden servering.
Til Cappuccino: 2 tsk Chocolatesirup, varmt mælkeskum, 1 espresso, bitterkakaopulver, bitterchokolade. Hæld espressoen i en tom kop, tilsæt sirup. Fyld op med varmt mælkeskum. Pynt med skaller af hvid chokolade inden servering.
 
 
 
 
 
Kaffesirup - Hasselnød
Til kaffe: 1-2 tsk Hasselnødsirup, varmt mælkeskum, 1 espresso, bitterkakaopulver, knuste hasselnødder.
Hæld espressoen i en tom kop, drys med kakao. Tilsæt Hasselnødsirup. Hæld varmt mælkeskum over. Server med knuste hasselnødder som topping.
Til Cappuccino: 2-3 tsk Hasselnødsirup, varmt mælkeskum, 1 espresso, hvid chokolade. Hæld espressoen i en tom kop, tilsæt sirup. Fyld op med varmt mælkeskum. Pynt med skaller af hvid chokolade inden servering.
 
 
 
 
 
Kaffesirup - Vanilje
Til kaffe: 1 tsk Vaniljesirup, varmt mælkeskum, 1 espresso, en skive citronskræl.
Hæld espressoen i en tom kop. Tilsæt Vaniljesirup og mælkeskum. Vrid citronskrællen over inden servering.
Til Cappuccino: 2 tsk Vaniljesirup, varmt mælkeskum, 1 espresso. Hæld espressoen i en tom kop, tilsæt Vaniljesirup. Fyld op med varmt mælkeskum.
 
 
 
Webshop fra e-hjemmeside.dk