Toggle navigation
Forside
Leverandører
Kort over leverandører
Om vores leverandører
Opskrifter
Anti-pasto / Tapas
Focaccia brød
Forretter
Sild m kapers og citronolie
Amarena Sild
Flæskestegssmørrebrød med Amarena
Bucatini all'amatriciana
Hovedretter
And med Amarena Fabbri
Tilbehør
Grønkålssalat m granatæble og hasselnødder.
Bådekartofler med kryddersalt og chilimayo
Rødkålsalat med Amarena og valnødder
Saucer og Dressinger
Desserter
Risalamande
Konfekt marcipanroulade med Amarena
Kaffe og drinks
Amarena Sour
Produkter
Specialiteter
Vin - Prosecco
Amarena Fabbri
Vin - Rødvin og Hvidvin
Katalog & Nyheder
Facebook
Kontakt os
Kørselsvejledning
GDPR
Webshop
Fødevarekontrol
Andebryst med flødelegeret Amarena sauce
INGREDIENSER
Amarena Fabbri
Andebryst
¼l piskefløde eller madfløde
Maizena sovsejævning og evt. madkulør
FREMGANGSMÅDE
Rids andebrystet og gnid det med salt.
Brun andebrystets skindside på en tør varm pande.
Kom andebrystet i et ovnfast fad og sæt det i ovnen i 20 min ved 200 grader.
Lad det herefter hvile i 20 min. i stanniol.
Efter hviletiden vil der være sky fra kødet i stanniolen.
Skær også nogle skiver kød for at få mere sky.
Kog en sauce op af skyen fra kødet ved at tilsætte fløde og 5-6 Amarena bær.
Jævn sovsen med Maizena og giv den evt. lidt kulør.
Smag til med salt, friskkværnet peber og en smule af den kraftige saft fra Amarena Fabbri.