Toggle navigation
Forside
Leverandører
Kort over leverandører
Om vores leverandører
Opskrifter
Anti-pasto / Tapas
Focaccia brød
Forretter
Sild m kapers og citronolie
Amarena Sild
Flæskestegssmørrebrød med Amarena
Bucatini all'amatriciana
Hovedretter
And med Amarena Fabbri
Tilbehør
Grønkålssalat m granatæble og hasselnødder.
Bådekartofler med kryddersalt og chilimayo
Rødkålsalat med Amarena og valnødder
Saucer og Dressinger
Desserter
Risalamande
Konfekt marcipanroulade med Amarena
Kaffe og drinks
Amarena Sour
Produkter
Specialiteter
Vin - Prosecco
Amarena Fabbri
Vin - Rødvin og Hvidvin
Katalog & Nyheder
Facebook
Kontakt os
Kørselsvejledning
GDPR
Webshop
Fødevarekontrol
Konfekt marcipanroulade med Amarena
INGREDIENSER
Amarena Fabbri
Rå marcipan
Blød nougat
Mørk overtrækschokolade
FREMGANGSMÅDE
Marcipanen rulles tyndt ud imellem to stykker folie.
Den bløde nougat smøres ud over marcipanen.
Hakkede, afdryppede Amarena bær fordeles jævnt over nougaten.
Rouladen rulles fast sammen og trykkes godt.
Overtrækkes med smeltet chokolade.
VARIATION - AMARENA KONFEKTKUGLER
Tag nogle Amarena bær og lad dem dryppe af.
Pak hvert bær ind i et tyndt lag marcipan - rul det til en kugle.
Smelt overtrækschokoladen i vandbad og dyp Amarena kuglerne deri.