Toggle navigation
Forside
Leverandører
Kort over leverandører
Om vores leverandører
Opskrifter
Anti-pasto / Tapas
Focaccia brød
Bruschetta alle olive m soltørrede tomater
Bruschetta alle olive m citronolie og tun
Bruschetta m crema pomodori og oliven
Forretter
Sild m kapers og citronolie
Amarena Sild
Flæskestegssmørrebrød med Amarena
Bucatini all'amatriciana
Carpaccio m citronolie
Asparges med citronolie
Vitello Tonnato
Tomatsalat Caprese
Farfalline med friske ærter og citronolie
Hovedretter
And med Amarena Fabbri
Melanzane alla parmigiana
Laks m sauce af crema di pomodori
Pizza med pesto
Pollo ai funghi - kyllinge i svampesauce
Tilbehør
Grønkålssalat m granatæble og hasselnødder.
Bådekartofler med kryddersalt og chilimayo
Rødkålsalat med Amarena og valnødder
Kartoffelsalat med basilikumpesto
Saucer og Dressinger
Desserter
Risalamande
Konfekt marcipanroulade med Amarena
Oste med chili- og lakridsmarmelade
Kaffe og drinks
Amarena Sour
Produkter
Amarena Fabbri
Katalog & Nyheder
SoMe
Kontakt os
Kørselsvejledning
GDPR
Webshop
Fødevarekontrol
Grønne asparges med citronolie, bacon og parmesanost
INGREDIENSER
Grønne asparges
Pancetta eller bacon
Citronolie
Parmesanost
Evt. lidt pyntegrønt
FREMGANGSMÅDE
Skær pancettaen i små stykker og rist den på panden - eller steg bacon i skiver, lad dem køle af og knust dem
Blanchér aspargesene i en gryde med vand og 2 tsk salt
Tag dem op af gryden og tør dem af
Læg 4-5 asparges på en tallerken, pynt med pancetta eller bacon, hæld godt med citronolie og pynt med flager af parmesan
Pynt evt. med lidt grønt
Buon appetito!