Toggle navigation
Forside
Leverandører
Kort over leverandører
Om vores leverandører
Opskrifter
Anti-pasto / Tapas
Focaccia brød
Forretter
Sild m kapers og citronolie
Amarena Sild
Flæskestegssmørrebrød med Amarena
Bucatini all'amatriciana
Hovedretter
And med Amarena Fabbri
Tilbehør
Grønkålssalat m granatæble og hasselnødder.
Bådekartofler med kryddersalt og chilimayo
Rødkålsalat med Amarena og valnødder
Saucer og Dressinger
Desserter
Risalamande
Konfekt marcipanroulade med Amarena
Kaffe og drinks
Amarena Sour
Produkter
Specialiteter
Vin - Prosecco
Amarena Fabbri
Vin - Rødvin og Hvidvin
Katalog & Nyheder
Facebook
Kontakt os
Kørselsvejledning
GDPR
Webshop
Fødevarekontrol
Rødkålsalat med Amarena og ristede valnødder
INGREDIENSER
600 gram rødkål
100 g valnødder
100 gram Amarena Fabbri kirsebær
1/2 tsk stødt anis
2 1/2 spsk vineddike
1 spsk god olivenolie
2 spsk saft fra Amarena Fabbri kirsebærrene
Salt og peber
FREMGANGSMÅDE
Snit rødkålen fint.
Rist valnødderne på en tør varm pande i et par minutter.
Si saften fra Amarena bærrene og hak dem fint.
Bland alle ingredienserne undtagen nødderne, og smag salaten til med Amarena saften.
Ved serveringen pyntes med nødder og hele Amarena bær.