Toggle navigation
Forside
Leverandører
Kort over leverandører
Om vores leverandører
Opskrifter
Anti-pasto / Tapas
Focaccia brød
Forretter
Sild m kapers og citronolie
Amarena Sild
Flæskestegssmørrebrød med Amarena
Bucatini all'amatriciana
Hovedretter
And med Amarena Fabbri
Tilbehør
Grønkålssalat m granatæble og hasselnødder.
Bådekartofler med kryddersalt og chilimayo
Rødkålsalat med Amarena og valnødder
Saucer og Dressinger
Desserter
Risalamande
Konfekt marcipanroulade med Amarena
Kaffe og drinks
Amarena Sour
Produkter
Specialiteter
Vin - Prosecco
Amarena Fabbri
Vin - Rødvin og Hvidvin
Katalog & Nyheder
Facebook
Kontakt os
Kørselsvejledning
GDPR
Webshop
Fødevarekontrol
Amarena Fabbri kirsebær sild
INGREDIENSER
75 g god mayonnaise
100 g creme fraiche 38%
½ æble skåret i fine tern
1 stk lille rødløg i fine tern
1 spsk saltede hakkede kapers
1 stk finthakket ansjosfilet
6-8 hakkede Amarena Fabbri kirsebær
2-3 spsk amarena kirsebær sirup fra glasset
Evt. salt og peber
Marinerede sild i bidder efter smag
FREMGANGSMÅDE
Bland mayonnaise og creme fraiche i en skål.
Tilsæt æbler, løg, kapers og ansjosfilet - alle ingredienser skal være finthakkede.
Vend de hakkede kirsebær, og kirsebær sirup i.
Tilsæt de marinerede sild i bidder og smag til med salt, peber og evt. lidt lage fra sildene.
Nu er din Amarena Fabbri sild klar til servering.
Server på godt rugbrød og pynt med amarena kirsebær.
God appetit.