Om vores leverandører

     
Frantoio di SantAgata  
Frantoio di Sant’Agata d’Oneglia, Imperia, Ligurien
Frantoio di Sant’Agata d’Oneglia er et mindre familieforetagende, der har fremstillet olivenolie siden 1827. Deres flotte udvalg af specialiteter og deres høj kvalitets olivenolier er alle smagsoplevelser i gourmetklassen. Alt leveres i indbydende, flot og dekorativ emballage
   
 
Fabbri  
Fabbri 1905 S.p.A., Bologna, Emilia Romagna
Fabbri er et meget velanset firma i Italien og deres produkter forhandles i mere end 70 lande. I Danmark er Fabbri berømmet for gourmetproduktet Amarena Fabbri dessertkirsebær. Fabbri producerer mange andre specialiteter, bl.a. kaffesirup, frugtsirup og kvalitetsråvarer til fremstilling af italiensk is.
   
 
Bottega  
Bottega, Bibano, Veneto
Italien og god vin må siges at væresynonymer, og vores leverandør Bottega har vine af høj kvalitet i en flot og dekorativ emballage. De giver lige det sidste ekstra til bryllup, rund fødselsdag, jubilæum, konfirmation, guldbryllup, sølvbryllup og alle andre fester og begivenheder, som virkelig skal fejres.
   
 
Cara Nonna  
Cara Nonna, San Severo, Apulien
Cara Nonna er et mindre familie- foretagende, som laver håndværkspasta efter den gamle pastatradition: 100% durumhvede, formet på bronzetrækkejern, og langtidstørret i 20-30 timer. Det er gourmetpasta med bedste konsistens og smag, pakket i gennemsigtig emballage, så man kan se pastaens mange spændende former og farver.
   
 
I Magnifici del mezzogiorno  
I Magnifici, Calabrien
’I Magnifici del Mezzogiorno’ er fra Calabrien, som er verdenskendt for deres chili af høj kvalitet og vidunderlige citrusfrugter. De leverer chiliprodukter, specialmarmelader og gourmet frugtmarmelader fremstillet af fuldmoden frugt. Alt leveres i et pænt og dekorativt design.
   
 
Prada Biscotti  
Prada Biscotti, Trento, Trentino
Prada er en mindre familievirksomhed med en begrænset produktion. Siden 1930’erne har Prada produceret småkager som et håndværk med stor omhu, kærlighed og høj fokus på råvarer af bedste kvalitet. De leveres i pæne indpakninger – nogle prydet med billeder af det gamle Trentino.
   
 
Principato di Lucedio  
Il Principato di Lucedio, Vercelli, Piemonte
’Il Principatos’ historie startede i 1123, hvor munkeklosteret Lucedio blev grundlagt. I år 1400 introducerede Lucedio’s munke som de første risdyrkning i Italien. De leverer produkter af top kvalitet til gourmet kokkerering - pakket i de traditionelle stofrisposer eller anden indbydende indpakning.
   
 
Nannini  
Nannini, Siena,Toscana
Nannini er det mest anerkendte pasticceria i Siena – berømt for deres Panforte kager af enestående høj kvalitet. Nanninis kager er naturligvis håndlavede og fremstillet af de bedste råvarer. Kvaliteten er suveræn: hård udenpå, lækker blød inden i, og virker friskbagt i lang tid.
   
 
Valier  
Valier, Rovigo, Veneto
Familien Valier stammer tilbage fra den daværende republik Venedig. Landejendommen Valier blev etableret i 1484, hvor de noble venetianske familier udvidede deres besiddelsers territorium ind på fastlandet. I dag producerer Valier spændende unikke specialiteter lavet på grønne valnødder.
   
 
Valier  
Pasta Marella
Pasta Marella er et lille familiefirma med markedets mest avancerede håndværkspastaer. De har specialiseret sig i at lave pasta med farver og striber - i al verdens naturlige farver.Håndværket er håndpakket og pænt lukket med dekorativ bast, som var det en gavepakke.