Saucer og dressinger
 
 
 
 
 
 
Svampesauce 1 - med Crema di porcini e noci
Ingredienser:
1/2 l bouillon af okse eller kalv
5 tsk crema di porcini noci
3 spsk balsamico af minimumskvalitet på 2 blade
2 spsk rødvinseddike
2 dl piskefløde
½ tsk salt
½-1½ tsk trøffelolie
Hvid peber
til evt. jævning: Maizena majsmel og mælk
Fremgangsmåde: Bland alle ingredienser og kog op ved behersket varme. Ønskes sovsen jævnet, ryst en blanding af Maizena og mælk. Tilsæt blandingen lidt ad gangen og kog op - fortsæt indtil den ønskede konsistent er opnået. Smag til med balsamico, salt og peber.
 
 
 
 
 
Valnøddesauce - med valnøddesirup
Ingredienser:
1/2 l bouillon af okse eller kalv
2 spsk valnøddesirup af grønne valnødder
4 spsk balsamico af minimumskvalitet på 2 blade
2 spsk rødvinseddike
2 dl piskefløde
½ tsk salt
Hvid peber
til evt. jævning: Maizena majsmel og mælk
Fremgangsmåde: Bland alle ingredienser og kog op ved behersket varme. Ønskes sovsen jævnet, ryst en blanding af Maizena og mælk. Tilsæt blandingen lidt ad gangen og kog op - fortsæt indtil den ønskede konsistent er opnået. Smag til med balsamico, salt og peber.
 
 
 
 
 
Vinaigrette - med valnøddesirup
Ingredienser:
1 spsk valnøddesirup af grønne valnødder
2 spsk balsamico af minimumskvalitet på 2 blade
1 spsk extra jomfru olivenolie af Taggiasche oliven
Salt
Hvid peber
Fremgangsmåde: Bland alle ingredienser og lad dem hvile 5-10 minutter før brug
 
 
 
 
 
Svampesauce 2 - med Crema di porcini
Ingredienser:
1/2 l bouillon af okse eller kalv
2 tsk Crema di porcini
2 spsk balsamico af minimumskvalitet på 2 blade
1 spsk rødvinseddike
2 dl piskefløde
½ tsk salt
Hvid peber
til evt. jævning: Maizena majsmel og mælk
Fremgangsmåde: Bland alle ingredienser og kog op ved behersket varme. Ønskes sovsen jævnet, ryst en blanding af Maizena og mælk. Tilsæt blandingen lidt ad gangen og kog op - fortsæt indtil den ønskede konsistent er opnået. Smag til med balsamico, salt og peber. Variant: Tilsæt ½-1½ tsk trøffelolie
 
 
 
Webshop fra e-hjemmeside.dk