Tilbehør
 
 
 
 
 
 
Gratineret Broccolifad med KarlJohansvampecreme
1 stort broccolihoved
1 bundt forårsløg
2 tskf Porcini e Noci
1 dl madfløde
Revet ost
Olivenolie
Skær forårsløg i små ringe og broccoli i små buketter. Svits dem på panden i god olivenolie 3-4 minutter. Tag grøntsagerne af panden, og brug panden til karljohansvampe saucen: Varm porcini e noci og hæld fløden på (fortynd evt. fløden med lidt mælk). Anret grøntsagerne i et fad, fordel karljohansvampe saucen ud over grøntsagerne og pynt med revet ost. Sæt i ovnen ved 200 grader til osten er gyldenbrun.
 
 
 
 
 
Balsamico-karameliserede løg
3 mellemstore løg
2 spsk extra jomfru olivenolie af Taggiasche oliven
3 spsk balsamico af minimumskvalitet på 2 blade
2 x ½ tsk salt

evt. 2 tsk sukker
Fremgangsmåde: Hæld olie på panden og tilsæt løg. Drys ½ tsk salt over løgene. Når løgene er bløde, tilsæt balsamico, sukker og endnu ½ tsk salt Lækkert tilbehør til steg eller bøffer
 
 
 
Webshop fra e-hjemmeside.dk